Een avondje proefzingen bij Psallite Deo?

Heb jij tijdens de lockdown ook gemerkt hoe belangrijk zingen voor je is? Heb je zin om van zingen je hobby te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Psallite Deo zingen amateurs die het geweldig vinden om samen muziek te maken. Want zingen ontspant en verbindt. Koorzang is ook een geschikte hobby voor mensen die druk zijn. We hebben vooral plaats voor mannen maar ook voor vrouwen. Aarzel niet en kom ervaren hoe laag de drempel in Heinenoord is! Hartelijk welkom op 1 of 15 september. Vooraf aanmelden via info@psallitedeo.nl is handig, dan zorgen wij ervoor dat de leenmuziek klaar ligt.

1 comment

  1. Goedemorgen,

    Indien mogelijk zou ik graag een avond proefzingen bij jullie.
    Sinds 2019 woon ik in de Hoeksewaard. Ik ben 60 jaar, sopraan, en heb sinds mijn 14e altijd gezongen in diverse koren en ensembles. Ook heb ik een aantal jaren zangles gehad.

    Vriendelijke groet, Centina Muilwijk.