CHRISTMAS CAROLS ZINGEN met Psallite Deo

Doet u ook mee, op woensdagavond 7 december D.V.? Deze avond organiseert Psallite Deo een interactieve avond rondom ‘Christmas Carols.’ Een heerlijk avondje zangplezier voor jong en oud. Psallite Deo zingt voor u enkele carols. Ook studeren we (vierstemmige) carols in met alle aanwezigen. Onze dirigent, Arjen J.A. Uitbeijerse, verzorgt het geheel. Hem kennende zal het een afwisselende en boeiende avond worden. Arjen heeft namelijk altijd iets te vertellen over de muziek. Dat maakt deze avond niet alleen actief en ontspannend, maar ook informatief. Organist Gerben Mourik zorgt voor de begeleiding. Hij is een meester in improviseren. Laat u door hem verrassen! Iedereen is welkom. Toegang is gratis. Na afloop is er een collecte.
Locatie: Hervormde Dorpskerk, Hofweg 2a, Heinenoord. Parkeertip: Voorbij de kerk, Hofweg uitrijden. Daarna rechts. Hier is ruimschoots parkeergelegenheid.
Tijd: 20.00- 22.00 uur.