Samen met PD Christmas Carols zingen

Psallite Deo organiseert op woensdagavond 13 december een interactieve avond in Heinenoord rondom Christmas Carols. Vindt u ze ook zo prachtig? ‘O come, all ye faithful’, ‘Once in Royal Davids City’, ‘Gabriel’s Message’, ‘In Dulci Jubilo’… Welke carols onze dirigent uitkiest, blijft nog even een verrassing. In elk geval zorgt Psallite Deo voor muziek. Wie thuis het Carolsboek heeft, kan dit natuurlijk ook meenemen. We zullen vierstemmige Carols instuderen en ook bekende carols zingen, met het koor in de rug als steuntje. Dirigent Arjen J.A. Uitbeijerse zal tussen het zingen door zorgen voor mondelinge toelichtingen bij de Carols. Deze avond is organist Gerben Mourik van de partij. Hij zorgt voor de orgelbegeleiding en neemt een improvisatie voor zijn rekening. Veelbelovend…
Dit is een heerlijke kans om een avond fijn te zingen, zonder verdere verplichtingen. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis en er is een collecte bij de uitgang voor de onkosten. De avond begint om 19.55 uur en duurt tot 22.00 uur. Tussendoor is er een kwartiertje pauze met koffie, thee en wat lekkers. Kom jij ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *