Comité van aanbeveling

Wat zeggen anderen van ons?

Patrick van der Linden, dirigent:

Psallite Deo is een oratoriumkoor dat zich een vooraanstaande plaats binnen de christelijke korenwereld heeft weten te verwerven.

Ik kan het koor van harte aanbevelen vanwege de muzikale ambitie die dirigent en koorleden uitstralen. Vervlochten met de innerlijke roots van het koor is daar het streven naar een hoog uitvoeringsniveau. Dit maakt het concertbezoek voor de luisteraar tot een genot.

www.patrickvanderlinden.com

 

 

 

 


Elske Tinbergen, celliste en Eva Harmuthová, blokfluittiste/hoboïste:

Psallite Deo is een nieuwsgierig koor dat minder bekende wegen durft te bewandelen en dat met een frisse kijk zijn repertoirekeuzes maakt.

Psallite Deo is een hecht koor dat hoge eisen aan zichzelf stelt. Dankzij de bezielende leiding van de dirigent Arjen  Uitbeijerse en dankzij de professionele begeleiding van en goede band met organist en barokorkest kan het koor zijn doel bereiken.

Psallite Deo levert een belangrijke bijdrage aan de verrijking van het culturele leven in zijn omgeving.


www.giardinomusicale.nl


Frank Fritschy, tenor:

Psallite Deo is een koor met een fraaie, frisse, doorzichtige en strakke klank dat zich uitstekend leent voor muziek uit de barok periode. Anderzijds heeft het koor ook veel affiniteit met Engelse muziek uit de eredienst. Door de reformatorische achtergrond van het koor krijgt de religieuze vocale muziek bovendien een extra spirituele dimensie om zo de functie te onderstrepen waarvoor deze muziek uiteindelijk is geschreven.             

www.frankfritschy.com


Gerben Mourik, organist:

Werken met Psallite Deo is voor mij: een spel. Een humoristische dirigent, gemotiveerde zangers en misschien wel het belangrijkste: de intentie om tot een resultaat te komen wat de muziek laat spreken en de luisteraar ontroert.

www.gerbenmourik.nl