OP NAAR EEN JUBILEUMJAAR, doe je soms mee?

Flyer Open Repetities 2022

Met veel plezier zongen we in mei 2022 het ‘Coronation Anthems Concert’. Samen zingen met het Ars Musica Orkest was een feestje. Het zingen met orkest was als de spreekwoordelijke kers op een taart. Genieten! En tot onze grote vreugde maken we opnieuw plannen om met orkest te zingen. Volgend jaar bestaat Psallite Deo nl. 25 jaar. Dat mag gevierd worden! We willen dat doen met een feestelijke uitvoering van de ‘Messiah’ van Handel, in mei 2023.

Instuderen zal best wat voorbereiding vragen, maar dat is vooral heel leuk! Hoe gaaf is het om het ‘Hallelujah’ uit je hoofd te kennen. Een leuke uitdaging! De repetities hiervoor starten in dit najaar. Voor die tijd studeren we ook Engelse koormuziek in. In september zingen we namelijk een Evensong in de monumentale kerk van Oudewater en in november zingen we een Evensong in het prachtige kerkje van Rotterdam IJsselmonde. En reken maar dat ook dat mooie ervaringen zijn. Dit repertoire is perfect geschikt voor startende zangers.

Heb je zin om mee te doen? Dan ben je altijd van harte welkom op onze repetities. Je kunt op de website de precieze repetitiedata vinden. Op 21 september en 23 november zijn er open repetities. Lekker laagdrempelig. Op dit moment is er binnen alle partijen ruimte voor nieuwe leden. Zingende mannen zijn dubbel welkom. Onze tenoren en bassen staan sterk en zijn gezellig, maar liefst verwelkomen ze meer partijgenoten. Ook de dames zullen dat prima vinden. Voel je welkom om vrijblijvend te kijken en/ of mee te doen!

Voor alle genoemde plannen geldt: Deo Volente.