Vooraankondiging ‘Olivet to Calvary’

DV 23 maart geeft Psallite Deo opnieuw een concert. In Oudewater zal een Engelstalig muziekstuk van John Henry Maunder klinken. We volgen de Heere Jezus in Zijn lijdensgang, van de Olijfberg naar Golgotha. De prachtige compositie brengen wij ten gehore in de lijdenstijd. Medewerking zal worden verleend door Gerben Mourik, de stadsorganist van Oudewater. Solist Teun van Dijk zingt de tenor, solist Geert Rolfes zingt de bas.

Voorafgaand aan het concert is het mogelijk om een rondleiding in de schitterende historische Michaelskerk te genieten. De rondleiding wordt gegeven door ervaren rondleiders. Opgave is verplicht. Deelnemen aan de rondleiding is gratis voor kopers van een toegangskaart. Via de digitale kaartverkoop kan men zich opgeven.

Rondleiding: 19.00 uur
Kerk open: 19.30 uur
Aanvang concert: 20.00 uur
Toegangsprijzen: 12 euro in voorverkoop, 14 euro aan de kerk.
Kinderen gratis.