Events

WER NUN DEN LIEBEN GOTT LASST WALTEN – Duitse Romantiek

  • Datum 20 november 2021
  • Tijd: 20:00
  • Plaats: Oudewater

Wer nur den lieben Gott lässt walten’ – Duitse Romantiek

Psallite Deo zingt opnieuw in de schitterende kerk van Oudewater. Op het programma staan werken uit de Duitse Romantiek, van F. Schubert en F. Mendelssohn Bartholdy. Muziek vol hoop en troost. Zo passend in deze tijd!

Stadsorganist Gerben Mourik verleent medewerking. Soliste is Nanette Mans.

De kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via onze website of via één van onze koorleden. U bestelt deze met korting in de voorverkoop. Ook aan de kerk is het mogelijk om kaarten te kopen. Daarnaast is het mogelijk om thuis te genieten van ons concert via een professionele livestream. Ook de kaarten voor de livestream kunt u bestellen via de digitale kaartverkoop. Daarna ontvangt u, per mail, op de dag van het concert de link om het concert te beluisteren.

We maken u erop attent dat we ons houden aan de geldende maatregelen. Concreet betekent dit dat u toegang krijgt met een coronapas. U kunt deze zowel op papier als via de Corona Check app laten scannen. Wenst u 1,5 meter ruimte? Geef dit dan aan via het veld ‘opmerkingen’ bij de kaartverkoop. We zullen dan een plaats voor u reserveren. In alle andere gevallen kiest u zelf een plaats in de kerk. U laat hierbij steeds 1 rij tussenruimte leeg en tussen iedere gezinseenheid 1 zitplaats.

Na afloop van het concert is er, voor de liefhebbers, de mogelijkheid om met koffie of thee wat na te praten.

We hopen u te ontmoeten bij ons concert! Hartelijk welkom.

Adres: Noorder Kerkstraat 1, Oudewater. Parkeertip: Supermarkt Coop (4 minuten lopen).