Datum 11 september 2021
Tijd: 15:00
Plaats: Oudewater
Locatie: Grote of St. Michaëlskerk

Open Monumentendag - 11 september 2021

Zomermiddagconcert op Open Monumentendag 

D.V. 11 september zingt Psallite Deo weer voor publiek! Prachtige muziek uit de Duitse Romantiek zal ten gehore worden gebracht in de Grote of St. Michaëlskerk in Oudewater. Het gaat deze middag om een kort concert. De aanvang is om 15.00 uur. Er zullen delen van Mendelssohn en Schubert klinken. Dirigent Arjen J.A. Uitbeijerse geeft mondelinge toelichting. Stadsorganist Gerben Mourik is van de partij en zorgt voor de orgelbegeleiding. Ook zal een sopraansoliste zingen. U kunt dit zomermiddagconcert zien als een voorproefje op het concert van 20 november, dat ook in Oudewater zal plaatsvinden.

 

Het historische stadje Oudewater is een plaats waar het prima toeven is op Open Monumentendag. Een moment van rust in de schitterende monumentale kerk zal u daarbij zeker bekoren. Laat u verrassen en kom luisteren! De toegang is gratis. Bij de uitgang is een collecte, bedoeld voor de onkosten.

 

Psallite Deo houdt vanzelfsprekend alle dan geldende corona regels in acht. In verband met het zeer beperkte aantal zitplaatsen is vooraf aanmelden verplicht. Dat kan via ‘kaarten bestellen‘. U krijgt een bevestiging van de aanmelding per mail. Wees erbij, want op= op!

Meer concerten

Lees verder »

MAGNIFICAT, anima mea Dominum

Rotterdam IJsselmonde

Lees verder »

Open Monumentendag

Oudewater

Lees verder »

Messiah

Zwijndrecht

Lees verder »

Choral Evensong

Oudewater

Lees verder »

Choral Evensong

Rotterdam IJsselmonde

Lees verder »

Choral Evensong

Oudewater

Lees verder »

CORONATION ANTHEMS

Ridderkerk