Sponsors

Graag bieden wij aan onze leden een stuk ontspanning tijdens de repetities en aan de concertbezoekers bieden we een mooie avond. In deze tijd van ontkerkelijking is het ook onze wens om met vocaal klassieke oratoriummuziek een kwalitatief hoogstaande muziekcultuur levend te houden. Daarvoor huren wij zoveel mogelijk professionele musici in en maken gebruik van mooie locaties.

Heel graag willen we dat dit mogelijk blijft, in de toekomst. We weten ons breed gesteund door een groep trouwe bezoekers en sponsors die zorgen voor een groot deel van onze inkomsten voor de concerten. Toch zijn de financiële middelen voor ons een zorg. We zijn daarom permanent op zoek naar nieuwe sponsors en donateurs die ons financieel willen steunen.

Onderschrijft u ons doel en ziet u kans om ons te financieel te ondersteunen, privé of met uw bedrijf? Dat kan via donaties, giften, of door het sponsoren van concerten. Bij sponsoring krijgt u een advertentie of (anonieme) naamsvermelding in ons programmaboekje. Bij sponsorbedragen en donaties vanaf 100 euro ontvangt u een vrijkaart voor het concert. Meer info over sponsoring? Neemt u contact op met penningmeester Myranda van der Leeden, wavanderleeden@kliksafe.nl.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier.