Feestelijk Jubileumconcert

D.V. 15 december viert Psallite Deo haar 20-jarig bestaan met een feestelijk concert in de Oude Kerk van Zwijndrecht. Deze avond worden deel 1,3,5,6 het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach uitgevoerd. Medewerking wordt verleend door het Dordts Kamer Orkest en Clarus Solisten Kwartet.  U bent hartelijk welkom! Kaarten kopen kan in de voorverkoop via deze website, via koorleden of aan de kerk. Een kaart kopen via de website gaat via bankoverschrijving en niet via Ideal. De kaarten worden u vervolgens per mail toegestuurd. Deze kaarten dient u geprint in te leveren voor aanvang van het concert. Psallite Deo ziet uit naar uw komst!

Open repetitie – 9 januari 2019

Zin om mee te zingen? Welkom op onze open repetitie. Geheel vrijblijvend! Probeer een avondje Psallite Deo. Maar pas op… de meeste mensen die onze repetitie bezoeken, zijn daarna verkocht. Het samen instuderen geeft veel voldoening en het is ook nog eens gezellig!
De komende periode studeren we ‘Olivet to Calvary’ in. Dit is een werk van J.H. Maunder. Samen met organist Gerben Mourik gaan we dit uitvoeren in Oudewater op zaterdag 23 maart 2019 D.V.
Op 9 januari starten we om 19.55 uur, in de historische kerk van Heinenoord. Je bent welkom vanaf 19.45 uur. Deze avond mag je zingen of luisteren, wat je wilt. Als je graag lid zou willen worden, plannen we in overleg met de dirigent een stemtest in.

Koralenavond – 14 november

Aan alle koren en koorvrienden van Psallite Deo,
Zingt u graag? Geniet u van het luisteren naar klassieke muziek? Vindt u het interessant om meer te horen over de achtergronden van Bach’s muziek? Dan bent u hartelijk welkom op onze koralenavond.
D.V. woensdagavond 14 november 2018 organiseert ROV Psallite Deo een workshop. Bachkoralen uit het Weihnachtsoratorium staan centraal. Het wordt een avond vol zang- en luisterplezier. Iedereen mag meedoen. We gaan vierstemmig instuderen, zingen met het koor en luisteren naar de achtergrondinformatie. Dirigent Arjen J.A. Uitbeijerse heeft de leiding en zal toelichtingen op de muziek geven. In de pauze is er koffie met wat lekkers. De toegang is gratis, na afloop wordt er een collecte gehouden. In de bijgevoegde flyer vindt u meer informatie.
Het is ook mogelijk om als geheel koor te komen. Een inspirerend avondje zingen met veel meer zangliefhebbers kan voor een koor heel verfrissend zijn! Ook dit is gratis. We vragen dan wel om vooraf in te schrijven via info@psallitedeo.nl.
Komt u ook? We ontmoeten u graag.